JobsFlex is een zusterbedrijf van JobTex

JobsFlex is een professionele innovatieve leverancier van arbeidsbemiddeling en HR diensten. JobsFlex kenmerkt zich als dé specialist op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Daarnaast is JobsFlex een erkend re-integratie en job coach bedrijf.

Bedrijven zijn altijd op zoek naar goed en betrouwbaar personeel In Rotterdam alleen al zijn ongeveer 38.000 werkzoekenden. De praktijk leert, dat er wel degelijk een groot potentieel aan mensen is die willen en kunnen werken. Het gaat er dan om hoe kom je met een werkgever en werkzoekende tot afspraken, dat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Wij hebben diverse kandidaten in verschillende branches klaar voor een volgende stap

Wij begeleiden mensen met een uitkering bijstand, WW, ZW, WIA en Wajong naar een nieuwe baan. Indien nodig kunnen ze bij ons een opleiding volgen in de volgende branches; Zorg, Beveiliging, Technische vakken, Schoonmaak en Horeca. Altijd begeleid door ervaren leermeesters en door een job coach.

Interim Management

Wij kunnen op korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht of bedrijf. In ons netwerk hebben wij mensen met een ruime ervaring. Met inbreng van de kennis in combinatie met een frisse blik kan uw bedrijf slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.
Neem contact met ons op via:
e-maill: jobsflex@jobtexnederland.nl
telefoon: 06 50 628674

website: www.jobsflex.co.nl